all i want is the taste that your lips allow.

Tilasin n. 2 viikkoa sitten Yves Rocherilta vähän tuotteita, koska oon nin kyllästyny mun ihoon ku se on aivan kamala, ja oon niitä nyt muutaman kerran ehtiny kokeilla. Tässä nyt ensivaikutelma/tuomio:
1. Kuoriva puhdistusgeeli: Olin tosi yllättyny kuinka hyvältä tää vaikutti jo ekan kerran jälkeen. Toivon mukaan tulee jotain tuloksia, kun hetken on käyttäny.
2. Ihoa kirkastava kasvovesi: Tästä tuli kivan viilee tunne kasvoille! En kyllä kutsuis tätä kasvovedeks ehkä kuitenkaan, kun siis se ei oo vettä vaan sellasta geelimäistä?!
3. Hoitovoide epätasaiselle iholle: Käytön jälkeen tuli iholle kiva mattapinta. Aika riittoisaa, kun purkkikin on noin pieni.
4. Puhdistava naamio: Tämä oli lemppari. Mutta ärsytti hiukan ku sitä ei myydä missään tuubissa, vaan tollasissa pikku pakkauksissa. :D

Tilasin myös kasvovoiteen, joka vaikuttaa ihan hyvältä myös, mutta on vähän kumman hajuinen. Tilaajalahjaks sain tollasen asteittain ruskettavan ja kosteuttavan vartalorasvan, jota en oo ehtiny vielä koittaa.

Tänään oli myös tosiaan, ainakin toivonmukaan, lukion viimeinen matikan koe. Istun tääl nyt sormet ristissä, että saisin edes 5 niin ei tarttis mennä uusimaan sitä ja vois vaan sanoo moikka moi kaikille hemmetin kaavoille. Eilen harkoissa tein volttiheittoa pitkästä aikaa, ja oon niin ylpee ittestäni! Mul on ollu siihen kammo, mutta eilen mä sen tein ja vielä ekalla kerralla. Huh! Tänään pitäis vielä vähän kerrata huomiseen enkun kokeeseen, joka on myös viimesen pakollisen enkun kurssin koe. Hassua, kun enää ei oo melkeen mitään pakollisia kursseja jäljellä. Jipii. :D Kuvailin muuten myös äsken viimeset kirppariblogi vaatteet, ja ne on nyt kaikki täällä. :)

 -Emmi

 PS. Sinä joka kyselit sitä lomapostausta!!! En oo vielä ainakaan löytänyt mitään kuvia, mutta yritän parhaani mukaan. :p