sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Oi kesä, tule pian.

Haluan kesän nyt heti oikeesti. En kestä tätä loskakeliä enää... Tuli hirvee ikävä kesää, kun kattelin viime kesän kuvia facebookista, joka oli kyllä ihan huippu. Toivon mukaan tästäkin kesästä tulee samanlainen, ja oon kyllä aika varma että tulee, koska nyt jo on kaiken näkösiä kivoja suunnitelmia. Can't wait!
Haluun oikeesti vaan kulkea paljain jaloin ja syödä mansikoita. Haluun myös katella auringon laskua jonkun ihanan kanssa ja kahlata meressä. Ja haluan festareille!!!! On niin paljon ihania kesä asioita joita on hirvee ikävä. Kesä tule jo!!!

-Emmi

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Sais se kesä jo tulla. Hei voisitko tehdä postauksen missä kertoisit missä paikoissa oot matkustellut, millaisessa seurassa, mikä oli mieleenpainuvinta ja parasta, teitkö uusia tuttavuuksia ja mitkä oli reissun huonot puolet? :) ( ei vaihtarivuodestasi :d) itse oon käynny vaan ruotsissa ja norjassa ja nyt olis suunnitelmissa tehdä kaveriporukalla reissu johonkin etelämpään ja hiukan jännää miten onnistuu :d määränpäätä ei siis ole vielä päätetty :)

    -siiri

    VastaaPoista
  2. siiri: oi vitsi mikä postaus idea!!! todellakin voin kyllä. yritän vaikka kaivaa jostain jotain vanhoja kuviakin esiin :p

    VastaaPoista