Kreeta&Bulgaria

Lupailin jollekkin lukijalle pientä postausta lomamatkoista joilla oon ollu ja satuin saamaan käsiini vanhan läppärin josta löyty sopivasti kuvia Bulgarian ja Kreetan matkoilta vuodelta nakki!

Kreetalla oltiin äitin ja Essin kanssa 2009 kesällä ja se on kyllä ollu yks parhaista reissuista ikinä. Oltiin samassa paikassa joskus ku olin ehkä 5v, ja oli sen verran kivaa että piti sit mennä takas. Oltiin siis Caldera Bay hotellissa, joka on Plataniaksessa. Hotelli oli ihan siinä rannan edustalla, eli siitä pääsi suoraan uimaan. Siellä oli mun mielestä ihan halpaa, ja löyty kaiken näköstä ostettavaa. Ruoka oli alyttömän hyvää, ja tuli ehkä syötyä liian monta kertaa kreikkalaista salaattia koska se oli NAM. Yhtenä päivänä osallistuttiin sellaselle retkelle, mentiin bussilla Elafonissin rannalle josta noi 1,3 ja 5 kuvat on. Siellä oli niin ihanaa ja vesi oli kirkasta. Siellä oli myös paljon sellasia aidattuja alueita, joihin kilpparit oli muninu. Ei vaan näkyny yhtäkään kilpparia. Oli kyllä tosi siisti reissu ja tekis mieli mennä takas! Tosin nyt just kyllä huvittais lähtee Roodokselle ku niin moni tuttu on ollu siellä lähiaikoina. :)


Bulgarian Kultahietikolla oltiin vuonna 2008, (oltiin sitä edellisenä vuonna Sunny Beachillä, mutta en löytäny kuvia höh) minä, Essi, äiti ja Vesa. Tuollakin oli ihan huippu kivaa, mutta pakko myöntää että tykkäsin Sunny Beachistä kyllä enemmän jostain syystä. Tuollakin oli halpaa ja ruoka ihan sairaan hyvää. Varsinki sellaset dunerkanakebab hommelit. En hirveesti muista mitään pikku yksityiskohtia, kun tosta matkasta on tosiaan hieman aikaa, mutta kivaa oli! Varsinki vesipuistossa.

Ollaan joskus oltu myös Kanariansaarilla, mutta se varsinki on niin kauan sitte, että mitään kuvia ei tähän hätään löytyny. Oon kiduttanu itteeni jo monta päivää selaamalla kaikkia äkkilähtöjä ja haluaisin niin paljon just nyt johonki. Mutta no money... No hieman ehkä lohduttaa ajatus Floridasta ens kesänä. Yks jenkkikaveri on muuttamassa sinne, kun se menee collegeen, ja itekkun meen Ohioon ens kesänä (toivon mukaan!!!) niin suunniteltiin muutaman muun kaverin kanssa pientä road trippiä sinne. Disney World ja The Wizarding World of Harry Potter omg!

-Emmi