In 2013 I would love to...

...tehdä jotain hullua. Oon sellanen, etten ikinä ota mitään riskejä, vaan pysyttelen vaan siinä tutussa ja turvallisessa. Haluan päästä eroon tästä "pelkuruudesta" ja kerrankin tehdä jotain hullua ja hauskaa, jota en yleensä tekis.
...olla tyytyväinen ulkonäkööni ja kroppaani. Meissä kaikissa on jotain pikkuvikoja joista me ei ite tykätä, olis kiva olla vaan tyytyväinen siihen mitä on ja miltä näyttää.
...pärjätä hyvin koulussa. En todellakaan oo mikään kouluihminen, enkä oo näiden 3 lukiovuoden aikana panostanu koko koulunkäyntiin oikeen millään tavalla, mutta TOIVON ylikaiken, että mun kevään ylppärit menis hyvin.
...ottaa tatuoinnin. Haluasin niin kovaa tatuoinnin johonkin, mutta en oikeen tiedä minkälaisen ja mihin, enkä halua vaan marssia sinne liikkeeseen, että otetaampas tämä, vaan haluan, että se tatuointi oikeasti merkkaa mulle jotain.
...nauttia elämästä. Haluan vaan unohtaa kaikki murheet ja elämän kurjuudet enkä antaa niiden häiritä mua, ja vaan nautti kaikista ihanista asioista.
...matkustaa Lontooseen. Tää asia on ainakin 100% varma enkä vois olla yhtään onnellisempi ja innoissani. Toukokuu tule jo!

-Emmi