PENKKARIT 2013! (+kohu abiristeily)

 photo IMG_0843x_zpsac8233c1.jpg
 photo IMG_0846x_zpsb3c89c96.jpg
 photo IMG_0851x-1_zps0b5b639d.jpg
 photo IMG_0839x_zpsc9d4c63a.jpg
 photo IMG_0854x_zps3b31bbf2.jpg
 photo IMG_0910x_zpsbca61f3f.jpg
 photo IMG_0917x_zps21292f63.jpg
 photo IMG_0989x_zps780dcecc.jpg
Torstaina oli siis ne kauan odotetut Penkkarit! Oli kyllä ihan huippu päivä, mutta ohi liian nopeesti. Ite pukeuduin siis Up:in Herra Fredrickseniksi. Halusin olla jotain sellasta mitä kukaan ei vielä ole ollu. Heliumpalloja oli vaikea löytää, mutta onneks lopulta löyty! Noitten pallojen kanssa oli kyllä vähän ongelmallista rekassa, ku tuuli niin kovaa haha.

Seuraavana päivänä lähdettiinkin sitten abiristeilylle!!! Ku Helsinki häämötti niin bussissa alko olla kova meno ja kaikki oli ihan innoissaan. Fiilikset vähä sitten muuttu kuitenkin kun päästiin sinne itse laivalle. Elikkä oltiin just sillä paljon puhutulla "vankileiri" abiristeilyllä. Mulla oli siellä Essin vanha kamera mukana, mutta kuvia ei tullu otettua, koska ei oikein huvittanut mikään tietyistä syistä. Kaikki mitä lehdissä on kirjotettu on oikeastaan totta, mutta aika liioteltua.
     Meillä oli se ruokailu kello 3, ja seuraavan kerran saatiinki sitten aamupalaa, koska sieltä ei saanut ruokaa mistään. Ruokailu makso 30e, ja ei todellakaan ollut sen arvoista. Vettä ei saanut juoda hanasta, mutta ite olin niin viisas, että hankin vesipullon jo alkuillasta (sekin 3e!!!), koska ilmeisesti sitä ei enää myöhemmin saanut mistään. Paljon mitään muuta en sitten siellä juonukkaan, koska vitutti vaan ne jonot ja oon niin kärsimätön etten jaksanu mennä venaamaan. :D
     Meijän hytti oli kuitenkin ihan ok. Vesi oli ihan kirkasta, eikä luteitakaan näkyny. Laitoin kuitenki kaikki vaatteet tuulettumaan ja pesuun ihan varmuuden vuoksi hahaha! En myöskään tiiä mitä ihmiset tarkotti sillä, että baarit ois menny kiinni, koska kyllä ne ihan auki oli. Vessaankin kyllä pääsi tietääkseni, ainakin meidän hytistä sellainen löyty.
     Hmmm mitäs vielä... Niinno aamupala oli ihan ok. Se oli varmaan paras juttu koko risteilyltä. Tosin croissantit loppu juuri mun nenän edestä. Noh olihan tääki kokemus heh!

-Emmi