Lontoo 2

 photo IMG_6828x_zpsac3ae769.jpg
 photo IMG_6749x_zpsd9a65781.jpg
 photo IMG_6823x_zps9d0d958f.jpg
 photo IMG_6791x_zpsd2224135.jpg
 photo IMG_6778x_zpsff9069d5.jpg
 photo IMG_6869x_zps1c0a20f8.jpg
 photo IMG_6952x_zps94fcddc7.jpg
 photo IMG_6927x_zpsa8bd9e29.jpg
 photo IMG_6864x_zps81fbe6e5.jpg
Tässä nyt kakkos osa Lontoon kuvia. Piti tulla tää jo eilen illalla postaamaan, mutta se sitten unohtu, kun kattelin koneelta Safe Havenin ja The Hostin. Mutta mutta! Joku siis kyseli niistä meijän pikku vastoinkäymisistä hehe... Ei ne nyt mitään suurempia/vakavempia ollu, mutta kuitenkin ärsyttivät suunnattomasti.
     No ekaksi sillon perjantaina ku mentiin, niin oli siis tarkotus Heathrowilta mennä Picadilly Linellä Hammersmithin asemalle, koska meijän hotelli oli siinä lähellä. Noh tubessa sitten rupes kuulumaan jotain ilmotuksia, kuinka se ei pysähdykkään siinä Hammersmithin asemalla, ja jos sinne haluaa niin pitää jäädä sillä ja sillä asemalla ja ottaa bussi. No siellä ku se kuuluvuus ei ollu mikään erityisen hyvä, niin ei sitten oltu ihan varmoja, että mitä tehä. Jäätiin kuitenki jollain asemalla pois ja ruvetiin ettimään bussia, joka ehkä saattais viedä meijät määränpäähän. Onneks siihen sit sattu sellanen mukava nainen joka opasti meijät oikeeseen bussiin ja miten vaihtaa seuraavaan ilman, että edes ehdittiin apua kysyä. Tällästä ei ois kyllä Suomessa kovin nopeasti tapahtunu. Sitten päästiinkin hotellille oikein hyvin, vaikka sitä aikaa siihen meniki suunniteltua enemmän.
     Noh perjantaina kävi myös sellanen sattuma, että kun käytiin siellä London Eyella niin halusin sitten mennä ottamaan sellasesta karusellista kuvaa. Sinne kävellessä sitten tuli sellanen mies, joka tökkäs solmitun langan mun sormeen ja rupes vääntämään jotain ystäväkorua. Noh siinä se sitä aikansa kieto ja kyseli kaikenlaista, ja lopuksi sano, että teku ootte suomalaisia niin otan teiltä vaan 6 puntaa normaalisti otan 12. Olin vaa että tä?!? Noh onneksi mulla oli pienin raha 5 puntaa niin tuikkasin sen sille ja lähdin menemään. Ärsytti suunnattomasti!
     Hmmm mitäs lauantaina... Noh silloin ei vissiin oikeen mitään pahempaa, muutakun se Madame Tussauds reissu oli vähän floppi, kun se oli niin täynnä väkeä, että paniikki alkas iskemään ja halus vaan pois ja äkkiä. Essillä kävi myös silleen, että ku siihen kuulu sellanen kauhuosio, jossa oli oikeita ihmisiä säikäyttelemässä, niin Essi säikähti niin kovaa, että sen Primarkin pussi hajos ja levis sinne pimeään hahah. McFlyn keikalla kävi myös silleen, että unohdettiin ottaa sinne Suomen lippu mukaan (sama lippu ollu jo kahdella Lontoon reissulla mukana, ja aina unohdettu ottaa se keikalle), ja videokamera takavarikoitiin. Oli hyvä, ku vaihdettiin siinä ovien ulkopuolella kamera mun laukusta Essin laukkuun, ku siellä oli enemmän tavaraa, niin eiköhän se järkkäri joka tutki Essin laukun oikeen kaivanu sen läpikotasin, toisinku mun joka tuskin edes katto sinne sisään. No ei voi mitään. :D
     Sunnuntai näytti kyllä menevän oikein mallikaasti, kunnes tultiin Harry Potter tourilta takas Lontooseen, ja tajuttiin, että ei perkule kaikki kaupat on menny kiinni. Onneks Essi kuitenkin ehti käydä viellä Officessa ostamassa uudet Vansit, jotka oli niiku se 1 asia mitä se Lontoosta tuli hakemaan. Mun piti ostaa uudet Tomssit, mutta koitin molempia US5&US6 kokoja ja toinen oli pieni ja toinen liian iso. Ihmettelin suuresti miten niin voi olla, koska mulla on jo Tomssit, jotka on US6 ja ne on ihan perfect tosin hieman kuluneet ja siksi halusin uudet. Meille molemmille tosiaan jäi sitten n. 80 puntaa käteistä, mutta sitte mentiin vaan syömään Nandosiin ja oli taas hyvä mieli. Molemmat oltiin kyllä sitte illalla, että onneksi huomenna pääsee kotiin.
     Tosin maanantainakin tuli vähän mutkia matkaan tuolla Ruotsin lentokentällä, kun oltiin ostettu Heathrowin kentältä kaiken näköstä kosmetiikkaa yms. niillä meijän lopuilla käteisillä, eikä ne ollu laittanu niitä mitenkään suljettuihin pusseihin. Tosin tää ongelma tuli Essile vaan, koska mulla siinä turvatarkastuksessa oli kaikki repussa, kun taas Essi otti sen pussinsa sieltä repusta pois. Mutta ihmettelin kyllä vähän, koska viimevuonna ostettiin ihan samallalailla Heathrowilta tavaraa, eikä niitä silloinkaan laitettu mihinkään suljettuihin bägeihin, eikä Arlandalla silloin ollu mitään ongelmaa. Ja tosin eihän ne Arlandankaan esim. VS:ssä laita niitä puteleita mihinkään suljettuihin pusseihin vaan niihin VS:n omiin. No onneks Essi sai kuitenkin pitää ostoksensa. Se nainen siinä kyllä sitten vähän kyrpiintyi meihin heh heh. No ei voi mitään. :D Ehkä ens kerralla sitten vähän paremmin! Huhhuh tulipa paljo tekstiä. Hahah!

-Emmi