Goodbye 2012, hello 2013!

Nyt ku oikeen miettii, niin 2012 oli kyllä aika huippu vuosi. Tapahtu paljon kaikkee kivaa ja hyvää, mutta myös huonoa. Toivon, että vuodesta 2013 tulee ainakin vähintään yhtä hyvä, tosin tällä hetkellä tuntuu siltä, että mikään ei oo oikeen varmaa ja koko vuosi on vaan yks iso kysymysmerkki. No ainaki varmaa on se, että pari viimestä ylppäriä pitäis tehä ja toukokuussa sitten Lontooseen kattomaan McFlyta!

Tää vuosi alko kivasti silleen, että voitin liput One Directionin keikalle Lontooseen, jonne me suunnattiin sit Essin kanssa. MAHTAVAA! Parin viikon päästä helmikuussa lähdin uudestaan Lontooseen Ainon ja Sinin kanssa kattomaan The Mainea, All Time Lowia, ja We Are the In Crowdia. Oon näiden lisäks tänä vuonna nähny vaikka kuinka monta muuta hyvää bändiä mm. Simple Plan, Billy Talent ja Hurts. Helmikuussa oli myös Wanhat, jotka meniki lopulta ihan hyvin. Maaliskuu alko Levillä, joka onki ollu yks parhaista Levi reissusta tähän mennessä. Sinne taas uudestaan parin kuukauden päästä!
Huhtikuu oli enimmäkseen kovaa treenausta ihanan Chromen kanssa ja toukokuussa lähettiin sitten kisoihin, joista tuliki pronssia! Toukokuussa alettiin myös seurustelemaan Markuksen kanssa. Kesäkuun alussa koulu loppu, ja tarkotus oli alkaa lukemaan ylppäreihin, mutta eihän siitä mitään tullu. Kävin Provinssissa, olin töissä vanhainkodilla, ja viikonloput joko Oulussa tai Maken kanssa Vaasassa. Kesäkuussa tutustuin myös moneen ihanaan ihmiseen. :)
Heinäkuu meni aika samalla lailla, kun kesäkuu, mutta aloin kuitenkin vihdoin lukemaan sitä terveystietoa. Elokuussa kävin Weekendeillä. Paskaa, kaikki varmaan muistaa haha. Sillon alko myös armoton treenaus Syyskisoja varten. Syyskuussa oli sitten ne ylppärit kans, jotka ei menny ihan niinku luulin, mutta kuitenkin suht hyvin. Syyskisoista saatin myös Platinumin kanssa hopeeta, ja ne oliki mun viimeset kisat.
Lokakuussa muutin Ouluun, täytin 19 ja alotin uudessa koulussa. Marraskuu oli aika masentava, ei tainut tapahtua mitään kovin erikoista. Tässä kuussa oli SM-kisat, ja kävin myös karsimassa Timantteihin, ja pääsinkin, mutta sitten päätin, että en ehkä pystykkään sitoutumaan siihen sillä tarvittavalla tavalla. Ja sitten oli joulu ja tässä ollaan menossa takas Ouluun viettämään uutta vuotta jippii!
Niinku sanoin 2012 oli älyttömän kiva vuosi. Sain vihdoin ihania kavereita Amerikasta paluun jälkeen, sain valmentaa ihanaa joukkuetta, näin mahtavia bändejä, rakastuin, kokeilin paljon kaikkea uutta, pidin hauskaa jne jne... Että sellainen vuosi siis. Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! Have fun. :)

-Emmi