Uusia jutskuja.

 photo IMG_6256x_zps0e1a4ae7.jpg
 photo cats-16_zps522d30a0.jpg
 photo IMG_6284x_zps05b249f7.jpg
 photo IMG_6293x_zpsd5631687.jpg
Tässä muutama uusi juttu, jotka oon ostanu/tilannu ja jotka on saapunu tällä viikolla postissa. Oon jo pitkään halunnu tilata Elfiltä niitten meikkisiveltimiä, koska ne on niin halpoja (eivät tietenkään varmasti mitään huippulaatuisia, mutta ihan sopivia mum vähäiseen meikkaamiseen), ja kun huomasin, että niiden tuotteita oli tullu Rotuaarin apteekkiin päätin ostaa yhden kokeiluks (2,50e) ennen useamman tilaamista. Vielä en vaan oo ehtiny kokeilemaan.
     Sitten tilasin myös Sleekiltä tollasen face contour&highlight kitin (8e) , jota en myöskään oo vielä kokeillut. Monet bloggaajat on kehunu Sleekin meikkejä hyviksi, vaikka ne onkin vähän halvemmasta päästä. Make päätti tilata vähän aikaa sitten New Lookista parit kengät, ja itekkin otin tollasen rannekoru tsydeemin (7e) samaan tilaukseen. Aattelin, että toi sopis hyvin mun ylppärimekon kanssa!
     Eilen käytiin myös Hulluilla Päivillä ja sieltä lähti mukaan lakka ja kuivashampoo (yht. 6,80e). En oo oikeen mikään Hullujen Päivien suuri ystävä. Liikaa ihmisiä, ja monia tuotteita löytää paljon halvemmalta muualta. Mutta olihan siellä pakko käydä! :)

-Emmi