London bucket list

 photo cats-16_zps0377c5df.jpg
Huomenna Lontoo. Halleluuja! Vihdoin ja viimein ääää. On tulossa kyllä Essinkaa taas niin huippu reissu ettei mitään rajaa. Ollaan suunniteltu, että huomenna perjantaina mennään London Eyelle ja tsekataan Big Benit sun muut (ainahan ne on pakko nähä) sekä mennään shoppailemaan Westfieldin ostoskeskukseen, joka on ihan meijän hotellin lähellä.
     Lauantaina on sitten vuorossa Oxford Street eli suunnattomasti shoppailua. Aiotaan myös käydä Madame Tussaudsissa muuan poikabändin takia... Ja illalla tietenkin McFlyn keikka!!! Aaaa uskomatonta, että näin monen vuoden fanituksen jälkeen vihdoin nään ne livenä.
     Sunnuntaina sitten käydään Camden Lock Marketissa, koska siellä ei ollakaan vielä ennen käyty. Mennään myös (omg) Harry Potter studio tourille! Apua ihan huippua. Loppu päivä vietetäänkin varmaan ihan rennosti ja tehdään viimesiä shoppailuja. Harmi vaan, että Lontooseen on luvattu vähän huonoa säätä. Varsinkin nyt, kun Suomen sää on niin kesäinen... Mutta kuulostaa ihan sika kivalta viikonlopulta vai mitä!? :)