Lontoo 1

 photo IMG_6616x_zps3de7b51b.jpg
 photo IMG_6669x_zps8f4838ef.jpg
 photo IMG_6712x_zps6d55ef1f.jpg
 photo IMG_6648x_zpsdc8f2e00.jpg
 photo IMG_6702x_zps737c2360.jpg
 photo IMG_6636x_zps4e41da1f.jpg
 photo IMG_6719x_zps8ae6c075.jpg
 photo IMG_6623x_zps7edeafad.jpg
 photo IMG_6739x_zpsdbe14f2c.jpg
Tässä nyt vihdoin ja viimein eka Lontoo postaus! Kuvat tulee sen takia vasta nyt, koska mulla ei oo ollu mitään konetta jolle laittaa kuvat. (Onneks ylppärilahjaks pitäis tulla uus läppäri!) Kotiuduttiin tosiaan tuolta maanantaina ja oli kyllä taas nii huippureissu monista pikku vastoinkäymisistä huolimatta. Nää kuvat on nyt parilta ekalta päivältä, ku käytiin London Eyessa, shoppailemassa ja Madame Tussaudsissa.
     Tuo London Eye oli kyllä ihan nappivalinta vaikka oonki siellä jo kerran käynyt, koska nyt sieltä oikeasti näki ulos. Vaikka nytkin oli aika harmaata niin näkymät oli silti huikeat! Ku päästiin tonne oltiin sille eeeeei apua mitkä jonot, mutta ne liikkuki tosi nopeesti, että tuo koko reissu kesti varmaan yhden tunnin. Loppu perjantai-ilta shoppailtiinkin sitten Westfieldissä, ja haettiin Nandosista vähän take awaytä hotellille. Nam! Shoppailusta sitte lisää erillisessä postauksessa.
     Seuraavana päivänä suunnattiinki sitten Oxford Streetille ja vietettiin Primarkissa mukavat muutama tunti. Lauantaina käytiin myös siellä Madame Tussaudsissa, joka ei ehkä ollutkaan niin kannattavaa. Jos joku suunnittelee menevänsä tonne niin lauantai eikä viikonloppu muutenkaan oo hyvä ajankohta. Se oli ymmärrettävästi siis ihan täynnä ja tuli vaan sellanen pakokauhun fiilis, että eih nyt äkkiä pois täältä. Oli ihan kamalaa. Mutta nähtiin me ainakin One Direction. ;) Illalla oli sitten se kauan odotettu MCFLYN KEIKKA JOKA OLI AIVAN MAHTAVA APUAAAAAA. Voin kertoa siitä vähän enemmän jossain toisessa postauksessa, koska tää alkaa olemaan jo aika pitkä... Mutta joo tällästä! :D

-Emmi